Tarihce

01.03.2016 1480

OKULUMUZ

Okulun Tarihçesi:Okulumuz, 09/02/1956 tarihinde; Cumhurbaşkanı Celal BAYAR ve Başbakan Adnan MENDERES'in katılımıyla İzmir Valisi Kemal HADIMLI, Maarif Müdürü Adnan TOLON tarafından hizmete açılmıştır. Hizmete açıldığı tarihte Başöğretmen; Hüseyin KARDEŞ , öğretmenler Hikmet ÖNELÇİN, Müveddet TANYERİ, Huriser GÜRSOY, Macide ELİFOĞLU görev yapmakta idi. 2001-2002 Öğretim yılının şubat ayında İZBETON tarafından yenileme çalışmaları yapılarak, bu günkü haline kavuşmuştur.

Fiziksel Özellikleri: Okulumuz, Zemin kat, ve 1. kat olmak üzere 2 kattan oluşmaktadır.

Zemin Kat: 1 Müdür Yardımcısı odası, 3 derslik, öğretmenler odası, mutfak ve öğretmen WC´lerinden oluşmaktadır.

1.Kat: Müdür odası, ve 4 derslikten oluşmaktadır.

Bahçe: Bahçe tüm öğrenciler için ortak alan olarak kullanılmakta ve sportif, sosyal vb. etkinlikler burada gerçekleştirilmektedir. Ayrıca kantin ve öğrenci WC´ leri de burada bulunmaktadır.